tisdag 8 december 2015

OMX30 - inför onsdag

OMX30 bröt idag ned under 1458,5 och eliminerade därmed min räkning från igår med en avslutande diagonal för en våg 5 upp. Därmed kommer nästa alternativa räkning in som den mer sannolika - alternativet visad för DAX, med en större våg 5 som sub indelar sig i 5 primärvågor - för DAX är den mer "ren" i en impulsrörelse upp, medan OMX30 fortsatt är överlappande med en möjlig inledande diagonal utifrån en primärtrend.

Om det är riktigt tolkat så har OMX30 fortsatt en bit ned kvar till en mer ideal primär våg 2. Fördelen med detta alternativ - set tutifrån ett BULL perspektiv - jämfört med mitt tidigare är att större våg 5 i så fall drar ut in i mitten/slutet på 2016.

Bryter OMX30 ned under 1369 - ser jag det i första hand som en ny lägre botten för större våg 4.

Lycka till,



2 kommentarer:

  1. Intressanta tendenser på börsen just nu. En fröjd att handla i Dax just nu då vågorna både är tydliga och exakta. 5 impulsiva vågor upp och avmattning. Brant fall ned till fib 38.2 upp till 23.6 och nu navigera efter C=A ned till och omkring 50%. Fröjd såvida att man kan ta position före händelsen och sälja precis där man avser.

    OMX är svårare men därför man lägger mer fokus på S&P och Dax just nu. Utan dig hade jag inte haft de här förutsättningarna. Så tack!

    SvaraRadera
  2. Kul Jorkild, när man är i fas med vågorna :-)

    SvaraRadera