lördag 6 juni 2015

$ och råvaror inför veckan


6 kommentarer:

  1. Hej och tack för intressanta analyser.
    Såg att du hade problem med att visa dags-grafen i EUR/USD. Jag har själv Hitta Kursvinnare Pro Plus och där var det inget problem med att visa dags-grafen.
    Rapportera fel till HK via deras support. De brukar svara.
    /Håkan S

    SvaraRadera
  2. Hej Hakan - det ska jag göra - HK support brukar vara snabba och rappa - tackar./rosan

    SvaraRadera
  3. Tycker det är mer regel än undantag att vissa grafer felar och bara visar streck. Verkar pågått länge och drabbar många. Konstigt att man på HK inte kan åtgärda.

    SvaraRadera
  4. Snabbt svar från HK support i) två kolumner under ta-system ska klickas i "dölj i Ta-del och dölj minsta aktieslag ii) när man tar upp en graf ska den anpassas till hur den kan visa i.e. USD/SEK ska inte ha candlestick på utan close ....nu funkar det för mig. /roasan

    SvaraRadera
  5. Hallå. Vill du ge en uppdatering på Brenten? Kanske bekräfta tekniskt att det blir bullish framöver? Uppskattar dina analyser, du är duktig!

    SvaraRadera
  6. Hej bullis - så länge Brent håller 60 nivån så lever Bullish scenariot - Brent tvekade lite från uppgången från 53 till 70 och gav mixade signaler - vilket gjorde at tjag satte den i ett 50/50 läge i det korta. Det kan dock "rättas till" om i) 60 håller och ii) den startar att impulsera upp. Gör den det så torde 78-80 nås. Efter det snäpper jag upp nivån som måste hållas i nästa rekyl till 63 osv....återkommer om det mer i helgens analys. /roasan

    SvaraRadera