söndag 7 april 2013

Enskilda aktier - inför veckan

Inga större avvikelser sedan förra analysen, förutom Telia som bröt ned och därmed kan inte e-botten vara gjord, tolkar det som ett större a-c inför e. Övriga följer sitt förväntade mönster väl, vilket stärker huvudscenariot för OMX30 med fortsatt BULL, skulle dock några enskilda index tunga aktier, eller grupper av aktier bryta mönster är det alltid en tidig varning.

För Grupp 1 och Ericsson gäller att S1 toppen inte får brytas ned i den pågående rekylen.
För H&M bör inte tidigare våg 2 bottnar brytas ned (209).
För Grupp 3 och 4 (triangel gänget) får inte våg c botten brytas ned i den pågående rekylen ned.




Grupp 1 - Banker, ABB, Atlas Copco och Investor - har gjort P1 och P2, S1, S2 och S3 söker S4.
Fullföljer enligt förraanalysen söker en S4 för vidare uppgång till en P3 därefter. Bull gäller så länge respektive S1 (röd i ) håller i denna nedgång. Skulle S1 toppen brytas för någon av dessa aktier så åker de/den ned till BEAR gänget.









Grupp 2 - Ericsson och H&M
Justerar färgerna på Ericsson, till sekundärtrend, då våg 3 nu vekrar mer i harmoni med 1 och 2. Därmed samma analys som för Grupp 1 gänget, söker en S4 runt fib 38,2 men tydligt över S1 toppen.

H&M verkar röra sig i en helt egen våg utformning, tolkar de senaste veckornas rörelse som en mer komplex rekyl från T1 till T2, där T2 troligtvis inte bottnat än.




Grupp 3 - Telia och Tele2.

Rör sig mer som kollegorna i grupp 4, då E-vågen i triangeln ändå inte verkar klar, samma som för grupp 4. För grupp 3 och 4 gäller att e ska skapas, men om c-botten bryts ned, så hamnar de i BEAR gruppen.





Grupp 4 - Volvo SKF och Sandvik.
Sedan förra analysen så toppade de mycket riktigt ur i sin d-våg och har nu börjat resan ned mot e-vågen, för att där starta en större uppgång, som jag tolkar ska dra OMX30 i sina sista delar av denna uppgång sedan 23:e Sept. 2011.






Grupp 5 - BEAR - Nokia, Astra, Stora och Boliden.

Inte så mycket att säga de fortsätter sina nedtrender med små ryck upp - kan inte se någon trend växling på någon av dom, även om Astra har gjort/gör tappra försök att växla trend.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar