söndag 21 april 2013

Ensilda aktier - inför veckan

Samtliga aktier jag analyserar fortsätter att följa sina trender, så inga avvikelser från dessa. Dock börjar några komma in för viktiga avgöranden, särskilt nu när de kommer in i rapporteringstider, där rapporterna kan kika in nya trender eller bekräfta/förstärka den gällande trenden.

Lycka till,


Grupp 1 - Banker, ABB, Atlas Copco och Investor - har gjort P1 och P2, S1, S2 och S3 söker S4.
Rapporter för bankerna i veckan, enligt min tolkning har de gått ned till fib 38,2 och ligger i en avslutande c-våg ned till sekundätrends 4:an, vilket torde innebära att den ska nås i veckan, allt under förutsättning att rekylen inte blir mer komplex.

ABB är extra intressant då den ligger lite före och plogar, har gjort 37 dgr av rekyl enligt min tolkning, har dock inte varit nede till 137,60 (fib38,2) men kan nog göra en sådan resa under de kvarvarande 3-5 dgr av rekylen. Här får dock inte 132,85 brytas ned om en fortsatt BULLish tolkning ska gälla, så kan vara en avgörande vecka.

Atlas Copco ligger i samma cykel som ABB med 37 dgr. av rekyl. Har passerat fib38,2 och närmar sig MA200 som smyger in på 150. Att gå ned hela vägen till MA200 för en S4 får anses djupt. Så här måste nog Atlas vända under veckan för att tjur tolkningen ska hålla, också en avgörande vecka.

Investor har mer utrymme kvar i sin rekyl och vägrade ju initialt att påbörja den, men nu tuffar det på bättre och närmar sig så smått fib38,2.








GRUPP 2 - Ericsson och H&M
Ericsson tuffar på så sakta ned mot fib38,2 men vill inte riktigt falla ned mot 75, så att rekylen eventuellt kan vara över. Dock ser mönstret lite lustigt ut med mer av en impuls än en rekyl med överlapp. Dock var S2 mer komplex så S4 kan nog vara mer rak och direkt.

H&M fortsätt med "sitt egna mönster"och ser ut att befinna i en mer komplex rekyl med nu 56 dagar av rekyl, ska nog få till en avslutande rörelse mot fib 61,8 runt 220 innan en vändning upp sker.




Grupp 3 - Telia och Tele2.
Fortsätter att röra sig i sin triangel liknande rörelse och om den tolkningen är riktig ska Telia nu vända efter rapporten. Bryts dock 40,60 ned så är det BEARish.

Tele2 kan ha en sväng ned mot 90 kvar innan dess e är fullbordad. Bryts dock MA200 upp och nästkommande våg ned ger en högre botten, så kan botten redan vara inne.




Grupp 4 - Volvo SKF och Sandvik.

Rör sig fint ned mot sina e-vågs bottnar, bör dock ha en bit kvar, då de ligger efter övriga aktier i sina cykler, men efter en e-vågs urbottning blir uppgången häftig, då det hela ska avslutas med en större 5-vågors rörelse upp.



 
 
 
Grupp 5 - BEAR - Nokia, Astra, Stora och Boliden.

Inte så mycket att säga de fortsätter sina nedtrender med små ryck upp.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar