måndag 1 oktober 2012

OMX30 - inför Tisdag

Fin reaktion på spiken ner under 1072, sätter troligt botten för sekundär trend våg iv till 1069. Om den bekräftas i morgon, så är mitt mål för våg 5 och tillika primär trends våg 3 1150 - 1170, med "möjlig" test av jan 2011 toppen på 1182,  med två mål datum 25 Oct alt. 8:e Nov.

Lycka till,

4 kommentarer:

  1. Hej.

    Trevlig blogg du har, brukar följa den allt som oftast. När du säger att rörelsen ska bekräftas idag, vad är det du menar med det.

    Tack på förhand

    Emil

    SvaraRadera
  2. Hej Emil,

    Tackar, kul att du tycker det.

    Bekräftelse av en eventuell vändning har jag två kriterier:

    1) När man har räknat in sina vågor i exempelvis en rekyl, så vill jag se en impulsrörelse åt andra hållet, upp i detta fall, i det korta perspektivet, med impuls är det våg 1 till 5 och inte enbart 3 vågor, då de kan vara a - b och c.

    2) Denna impulsrörelse ska/bör bryta nivån som är ktitisk för motsatt tolkning, i detta fall en fortsatt rörelse ned, som det kan var om rörelsen till 1069 är en förlängd 3:a istället för en 5:a. Är 1069 en 3:a får inte dess 1:a brytas upp ( i samma trend)i detta fall 1091, för att en fortsatt nedgång med impuls nedåt ska vara giltig.

    Svamlar jag får du skrika till, men dagens inlägg försöker visa just det.

    Lycka till

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej.

      Tror att jag förstår i stora drag vad du menar. Har bara lite svårt att se var man kommer att sätta de olika nivåerna för tex ett bekräftat utbrott Upp/ned.

      Tack för svaret

      Emil

      Radera
  3. OK - ett exempel kan vara Brent i helgens analys, om du ser det blå strecket vid blå våg i,runt 101 nivån. Om Brent bryter ner under det strecket innan en våg 5 har skapats (blå) så innebär det för mig en hel omvändning till BEAR där då blå vågor i, ii och iii, blir a,b och c istället. Om man gör så för respektive trend, grön, blå röd och svart så kan man följa med en stigande trend maximalt och kliva av lite tidigare om man har fel, än vad traditionella trend system medger./Roasan

    SvaraRadera