lördag 9 juni 2012

$ och Råvaror

USD/SEK - BULL:
USD/SEK fick en topp den 1:e Juni på 7,33, väl inom målområdet 7,20 - 7,40.
Utgår från att den toppen var våg 1 av 5 i denna rörelse upp, söker därmed botten för våg 2, efter a -b - c rörelse, a har kommit in, möjligtvis b, lite tidigt att avgöra, men får valutaparet i det korta en tydlig 1-5 impuls så är vi i c.
Nästa mål för våg 3 sätter jag så till närheten av takkanalen för den fallande 10 års trenden, grovt runt 8,00.
Ovan gäller så länge som 6,67 håller.




BRENT - BEAR:
Fortsätter sin fallande trend, Söker A för rekyl upp till B innan det hela ska avslutas med C på låga nivåer. Botten för A, kan redan ha kommit in, i alla fall är samtliga Stoch indikatorer på riktigt låga nivåer.



GULD - BULL:
I fallande trend men i en rekyl. Har gjort A och B, söker C i rekylen till våg iv i den stigande trenden sedan 2001. C har avverkat a - b och våg 1,2,3 samt nu också en topp till 4. Har så en avslutande sväng i fem mindre vågor. Runt 1530 ger en FLAT rekyl A-C. Men om ZigZag kan Guld röra sig längre ner innan vändning, 1410 om C = A. Bryts 1000 är detta ingen rekyl utan nedtrend.
Räknar dock med att vågtolkningen är riktig vilket innebär en avslutande våg ner till slutet på Juni.



SILVER - BULL:
Gjorde precis som guld ett utbrott ur triangeln mellan våg 3 och 4 i sin e-våg till toppen 29,40. Därmed ska Silver röra sig till ett avslut under 27,25 i 5 mindre vågor. Nivå mål är lite svårare i dessa urbottningar då de kan bli häftiga, likväl som mesiga med en lung tydlig trendväxling, men siktar på 25, viktigare är dock att tajma in vågorna. Bryts 20,90 är detta ingen rekyl.



KOPPAR:
Söker botten för våg 1, rekyl till 2 för fortsatt nedgång.

Lycka till

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar