lördag 12 maj 2012

$ och råvaror - inför veckan.

USD/SEK bröt så ur sin triangel mellan våg iii och iv. USD/SEK ska därmed avverkar 5 vågor upp, till en femte våg topp. Min tolkning är att våg iv (e i triangeln) kom in på 6,67 den 20:e April. Från den ska USD/SEK påvisa 5 vågor upp, i kom in 23 April och ii 26:e April, därefter är USD/SEK mitt i en en förlängd 3:a.
Målområdet för hela 5 vågors rörelsen runt 7,20 - 7,40 känns fortsatt sannolikt.



Brent:
Hög sannolikhet att våg 2 nu kommit in, i alla fall mycket bra R/R för BULL position. S/L vid o:an 108 och mål runt 139. Idealiskt EW trading läge vid en ev. 2:a nära sin 0:a med mål hela 5 vågors rörelsen.

Våg tolkningen är att A-B till C med sina 5 delvågor är genomförd, nära sin 0:a (108). Bekräftas vid brott upp av 120.





GULD:

Har äntligen en tendens att sluta med sina rekyl vågor a-c, a-c, a-c och ge oss en 1-5 som är ett avslut av denna rekyl. Kan räkna in 1,2,3, och 4 en liten snutt kvar till avslut. Men så länge som 1530 håller är caset nästan lika bra som för Brent med en lång pos. S/L direkt vid ev. brott av 1530, bryts den är detta inte en rekyl utan en nedgångsfas.



Silver:

Om möjlig än finare "avslutningsmönster" än guld på denna rekyl, verkar köra en förlängd 3:a så kan finnas lite kvar, samtidigt som den kan vända när som.




Koppar:

Fortsätter sin rekyl och om min tolkning är riktig så kan den pågå ett tag till. Har fortsatt chicken inställning men räknar BULL.




Lycka till,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar