söndag 22 april 2012

$ och Råvaror

USD/SEK: kan verkligen testa tålamodet, fortsatt i triangeln, sanslöst, men tålamod är en bra egenskap i trading, bara att avvakta utbrott, för den som vill ha bättre R/R.

Dock när jag vänt olika alternativ fram och tillbaka och upp och ner, verkar en bullish vågräkning ha något högre sannolikhet, sätter in den, men har fortsatt en neutral inställning, tills utbrott.

Brent: fortsatt rekyl och svårt att avgöra om rekylen bottnade vid 116 eller om det är en snuttvåg kvar i sista c vågen innan en urbottning och vändning ska ske. I så fall kommer MA200 in fint nu strax under 115.
GULD: fortsätter sin rekyl med a-c vågor utan att ha givit en avslutande impuls 1-5, som avslutning, bara att hänga med tills den avslutande impulsen ges med efterföljande vändning.

Koppar: Lever farligt nära 8000 nivån. Måste erkänna att jag inte är helt med på vågräkningen för koppar, tycker att triangeln skulle ha brutit upp och över tidigare topp som startade den, det är liksom grundregeln. Kopparn bröt visserligen upp ur triangeln men vad jag kan se så gjordes inte riktig en 5 vågors utbrott. Sen ett utbrott åt andra hållet. Hmmm - det bästa just nu är räkningen enligt chart nedan, alltstå att utbrottet upp var thrust'en efter ett triangel avslut och därmed våg 5 sekundär och 1 i primärtrenden. Lite krystad räkning kanske, men som sagt, min "bästa tolkning" just nu. Om den är riktig kan Koppar fall en del i en lite större rekyl till primärtrendsvågen 2. Följer med om koppar ska visa upp en A-C rörelse, är därmed ur lång pos. och avvaktar lite vad som ska ske.



Lycka till,




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar