onsdag 8 februari 2012

OMX30 - ny takkanal känning

OMX30 har då en ny topp i 1085 och åter tog primärtrendens takkanal emot. Känns som OMX har lite respekt för den och möjligt att OMX ska visa lite sidledes innan rekylen som ska komma släpper på.
Följer OMX lite mer frekvent nu då den kommit in i zonen för bevakning om ev. vändning. Då samtliga trender är fortsatt stigande gäller brott av nivåer på 24 basis som kriterier. Bevakar 1100 som möjlig topp nivå och 1050 på nersidan som konstaterad vändning av tertiär trenden.

Vågorna i 5 min kan vara lite trickigt då man lätt kan misstolka en rörelse och så kommer det en till liten våg när man tror den är klar. Anyway, hänger med i rörelserna och sätter ut tänkbara vågor i det korta, bara för att var på alterten, om något sker lite snabbare, nu när OMX är i zonen. Mer fokus nu på trendanalys med högre/lägre bottnar/toppar i det korta perspektivet.

Men en liten, kanske för detaljerad notering av rörelsen idag, nedan.
Med uppdaterad vy så söker jag en topp för våg iii (i alt scenariot C), OMX har gjort (i) - (iv) med en förlängd  (iii), enligt "boken" kan bara en av impulsvågorna vara förlängd, nu blev det iii, så då borde (v) (som vi är inne i) vara normal, la därför in en pil som visar våg (i) i charten och enligt denna vy så kan våg v och därmed iii vara avslutad. Men som sagt lite detaljer, som man inte får fastna i, men tillräckligt för att öka skärpan lite.


Lycka till,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar