söndag 19 februari 2012

Ericsson B - topp den 21:e Feb.

Ericsson B hittade ny kraft efter urblåsningen efter rapporten. Istället för att fortsätta rörelsen ner, vände Eric upp med kraft och bröt nu också igenom min S/L för kort pos. vid 66. Löste ur den i syfte att inte fastna, trots att Eric har en reaktionsdag i sin 33 dgr cykel på Tis den 21:e Feb, som då troligtvis blir en topp, istället för den botten som jag räknade med, men regler är regler.

Nu blir det mycket intressant att se var Ericsson ska ta vägen, den är nu ovanför den stigande 10 års cykelns bottenkanal och nedgången/utbrottet ner ser bara ut som ett litet hack i ett längre perspektiv.

Tradingmässigt avvaktar jag, som alltid efter utlösning av S/L och siktar in nästa vägrörelse efter en trolig topp i början på veckan, ska Eric efter det skapa en högre botten jämfört med 58,15, ja då kan något riktigt trevligt vara på gång och det kan stärka OMX30 än mer då Eric ligger efter i en eventuell längre impulsvåg upp.

Alternativt var denna rörelse upp till runt den 21:e lite överdriven stor och cyklerna ska på nytt pressa Eric ner under denna 10 års kanal. Det ser vi i veckan som kommer. Men intressant att följa Eric framöver då den brukar trenda någon vecka före OMX30.

Lycka till,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar