söndag 1 januari 2012

Brent och Guld uppdatering

Brent har rört sig som förväntat efter utbrottet, vi fick en reaktion upp tillbaka mot den stigande primärtrendens botten kanal, men reaktionen var inte starkare än att den bildade en lägre topp den 28:e på 109, jämfört med 111 den 7:e Dec. Jag sätter den nya toppen som 2 i en trolig stor 3 som ska utformas nu.

Därmed är Brent redo för en nedgångsfas mot 90 området, i första hand. Trotts att MA50 också brutit under MA200 och en längre Bear cykel därmed ska ha inletts, så skulle jag inte korta Brent, utan snarare leta efter en bra ingång för en vändning upp. Brent kan stiga ordentligt beroende på vad som sker i Iran och mellanöstern framöver.


Guld fortsätter också ner och indikatorerna (stock och Macd) är nu nere på riktigt låga nivåer både på dygns och veckobasis. I och med att vågorna också skvallrar om en urbottning, A-C snart fullbordad, så torde R/R var god för en ingång de närmaste dagarna, kan den 4:e Januari var ett bra mål ? Avvaktar någon dag till innan long ingång, faller guld dock under 1500 börjar jag så smått snitta in mig. Mål 1 torde vara i häraden av 1650 (takkanalen). Skapar vi i nästa rörelse en högre botten än den vi nu väntar på, så kan man ta en längre position för vidare uppgång, men nu är vi några steg iväg, avvaktar fört en urbottning och trendväxling.

God fortsättning,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar